vineri, 6 februarie 2009

Luxurious

Imperial Majesty este o editie limitata (de numai 10 sticle) a esentei ce poarta semnatura fostului creator de moda britanic Clive Christian, si costa nu mai putin de 215.000 de dolari. Pretul piperat nu se datoreaza numai esentei speciale, rezultatul imbinarii a 200 de ingrediente secrete, dar si sticlei in care este comercializata - din cristal de Baccarat, cu un colier din aur de 18 K, si un diamant de 5 K. Printre cumparatorii Imperial Majesty se numara Sultanul din Brunei si deja celebrul miliardar rus Roman Abramovici. Cu putina rabdare poate parfumul va fi "adus" de hoti si in Romania, pentru gaturile fine ale doamnelor si domnilor de la noi.

Cartea Recordurilor (Guinness Book) a atestat cel mai scump celular din lume. Este vorba de telefonul mobil LeMillion, realizat de elveţienii de la GoldWish. Preţul acestui telefon este de 1,2 milioane de dolari, iar funcţii precum mp3 player, radio, cameră foto, etc… nici nu mai contează. Preţul este dat de carcasa de aur alb de 18k şi de cele 120 de carate de diamante. Cu acest telefon poate ne ajuta Viki Petrescu sau "ba am un N95-Stan".


O sa va spulber orice iluzie si o sa va spun ca cea mai scumpa carte din lume valoreaza mult mai mult decat un diamant, topaz sau orice alta “pietricica”. Este vorba despre Codex Leicester, o colectie de scrieri lasate mostenire de Leonardo da Vinci. Magnifica carte de 72 de pagini scrise de mana de insusi marele da Vinci a fost cumparata de Bill Gates in anul 1994 pentru fabuloasa suma de 30.8 milioane de dolari. Codex-ul este expus public in fiecare an intr-un alt oras.
Lupta pentru cel mai scump cocktail din lume este foarte apriga iar “ingredientul” ce le diferentiza este fara indoiala bijuteria care creste pretul semnificativ.
Pana in acest moment cea mai scumpa bautura de acest fel este preparata in barul Skyview Bar, din incinta hotelului Burj Al Arab din Dubai. Cocktailul poarta numele de “27.321”, nume echivalent cu pretul bauturii in dirhami, moneda oficiala a Emiratelor Arabe. Faimosul cocktail are astfel un pret de 27.321 de dirhami, aproximativ 4.900 de euro.
Numele mai are si o alta semnificatie: numarul etajului la care se afla barul -27 - si inaltimea luxosului hotel Burj Al Arab – 321 de metri.
Cocktailul este preparat din whisky Macallan natural, vechi de 55 de ani, fructe uscate pentru imbogatirea aromei si zahar preparat din fructul pasiunii. Bautura se serveste cu gheata provenita din apa de la distileria Macallan din Scotia (se putea...!?) si o lingurita din lemn de stejar.
“27.321” vine intr-un pahar Baccarat confectionat din cristal si decorat cu aur de 18 carate. Consumatorii pot lua acasa “cupa-bijuterie” dupa consumarea bauturii exclusivise.



Supermodelul brazilian Adriana Lima, 27 de ani, a pozat recent în cea mai nouă creaţie a firmei Victoria’s Secret, sutienul în valoare de 5.000.000 $. Acesta a fost realizat special pentru următoarea prezentare Victoria’s Secret de către designerul Martin Katz. El a folosit nu mai puţin de 3.575 de diamante negre, 117 diamante albe perfect rotunde şi 34 de rubine, precum şi alte pietre semipreţioase. Deşi costă mulţi bani, sutienul nu este cel mai scump model al celebrei firme de lenjerie. Cel mai valoros a fost prezentat în 2003 şi costa nu mai puţin de 11 milioane de dolari.
Cheltuiti-va banii pe astea si mai vorbim dupa de altele...

Un comentariu:

  1. fac comanda pe victoria's secret taxa 40%, daca va comandati sutienul de 5 mil $ negociem taxa :)
    starter_mvp

    RăspundețiȘtergere