sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Anglia, Italia, Spania?


Desigur nu e vorba de locatii de unde taranusii romani sa bage mana prin paltoane si genti in Londra, Milano sau Madrid, si evident despre "folbal". Stau sa ma gandesc ce alegi...ca microbist "extern". Atmosfera de pe Anfield unde zeci de mii de oameni canta "You'll never walk alone" dar Liverpool termina frecvent pe 4? Sa fii fan Manchester si sa canti "you'll never get a job" fanilor lui Liverpool si sa iei eventul o data la 2 ani? Sa fii fan Millwall sa te bati etapa de etapa pe strazi...echipa nu iese din liga a 4 sau a cata e? Sa fii fan Juventus si sa nu bei bere Carlsberg pentru ca e sponsorul lui Liverpool (Heysel 1985)? Sa fii fan Milan, mergi la stadion...Kaka, Ronaldinho... ? Sa fii fan Inter sa iei campionate la masa verde sau cand Juve e in B? Sa fii fan "de mic" Real Madrid ca acolo juca Ronaldo, Figo si Zidane? Fan Barcelona aproape 100.000 de fani pe stadion, doar daca te gandesti la Rivaldo...mai pui Messi, Henry... aia e!
Eu merg pe Anglia doar daca ma gandesc ca te uiti la Fulham-Bolton si n-ai timp sa iei o gura de bere in timpul meciului sau daca vrei poti sa vezi Siena-Reggina si in minutul 20 somn...
P.S. Mai e cazu sa specific de ce n am mai dat niciun exemplu din Spania unde astepti Barcelona-Real de doua ori pe an sau poate ai noroc sa vezi cum cade tribuna peste Claudiu Raducanu?

2 comentarii:

  1. Eu chiar greu de ales daca stam sa comparam cu ce e la noi. Eu as alege o combinatie anglo-spaniola si ca derby meciul dintre Barcelona si Liverpool.

    http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw

    RăspundețiȘtergere