sâmbătă, 13 iunie 2009

Daca asta se cere...

Intru pe site-ul vodafone sa ma uit de un ton de apel. Caut la categorii acolo sa vad ce gen muzical ma intereseaza. Pe langa dance, pop, hip-hop etc., evident manele! Vodafone acum cativa ani si-a asociat numele cu Manchester United, sponsorizeaza pe la Formula 1, stiam ca este un brand ok, chiar tare pot spune. Nu stiu daca e chiar ok sa gasesti pe site-ul Vodafone manele ca sa ti pui ca ton de apel. Faptul ca domne, asta se cere? M-am cam saturat sa aud asta... Oricum nu cred ca se supara cineva daca nu erau manele acolo pentru ca oricum multi din cei care asculta manele sunt si fani Mafia, mai asculta si Parazitii, mai asculta si un house, deci gaseau ei ceva sa puna pe telefon. Oricum nu mi se pare tare, dar daca asta se cere ce sa facem tati?

4 comentarii:

  1. pai sa facem ceva tati! nu sa 'stay'n watch' ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. dar de ce te deranjeaza ca erau manele acolo?in mod normal nu ar trebui sa se supere nimeni ca sunt acolo,pentru ca daca esti un om intreg la coaie nu descarci manele pe telefon !!!
    unde este problema?

    RăspundețiȘtergere
  3. manelele sunt descarcate de oamenii cu probleme la coaie. hopa...suntem o natie de castrati! asta explica multe :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. aditza, atat timp cat de Pastele blajinilor in Romania duduie cimitirele de manele (+ gratare + bautura pe morminte ) de ce te miri ca sunt la vodafone ca ton de apel? tot eu, vitor

    RăspundețiȘtergere