luni, 15 iunie 2009

Boss! Hugo?

Noua expresia in "cartier": Boss. "Ce faci boss?" "Salut boss!". La piscina la Bamboo cand l-am rugat pe ospatar sa mi aduca o bere: "Imediat boss" si cand a adus-o "Ia boss!". La Mc Donald's cand am cerut un Chicken Premiere: "2 minute boss". Omul de la casa catre omul din spate: "Boss un Chicken Premiere" "Da boss". Nu stiu ce sa zic. Oricum nu as fi vrut sa dau numele locatiilor dar am vrut sa subliniez ca expresia circula si prin "locatiile selecte"

4 comentarii:

  1. da Adrian, fiecare "perioada" a studentiei are vorbele ei, sa nu uitam de vestitul "prietene" auzit prima oara de mine la colegul rostru Virgil, acum vreo 3 ani, momentan si l-a scos din vocaular. Oare chiar asa de prieteni suntem toti unii cu altii? "inamicul" din trafic mi-e "prieten", colegul de serie caruia ii cer un pix mi-e "prieten" . de ce sa nu-mi fie careva si "boss" ? v-am pupat, al vostru victor

    RăspundețiȘtergere
  2. da de forma diminutiva nu ai auzit?
    "ce faci BOSSY??'

    RăspundețiȘtergere
  3. mc donald's e local select?:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am auzit prima oara de boss aici in Timisoara acum vreo 5 ani. Un bucatar se scuza ca nu mai poate sa pregateasca nimic: "ce sa fac boss daca a venit sefu' cu ai lui? Nu mai e loc..." Asa am inteles eu ca boss nu e tot aia cu sef :)))
    Eu stiam ca asa zic mexicanii care emigreaza mai mult sau mai putin legal in State angajatorilor de pe acolo. Dar in timpurile noastre nu prea mai sunt granite, asa a aterizat si bossu' la noi, ca un precursor al gripei porcine probabil :)

    RăspundețiȘtergere